Kuala Lumpur ohhh Kuala Lumpur

Salam…

Tahun ni cukup 15 tahun aku bermastautin di Kota Kuala Lumpur. Actually Ampang, tapi 2-3KM dah sampai sempadan wilayah. Kalau ikut hati dan jiwa, rasa cam nak hijrah ke tempat lain. Aku dah letih tinggal di lembah klang..

Kenapa ? Banyak hal…aku pulak bukannya kaki shopping, tak suka melepak kat kedai mamak malam-malam, clubbing…cittt kat US pun aku tak pijak, kat malaya aku nak pi..

Nasib baik opis aku tak payah redah KL…tapi isteri aku tabah hari hari drive ke Sunway…aku kesian kat dia, tapi nasib baik dia tak kesah..

Anak-anak pulak suka sekolah mereka….sampai bila aku nak tinggal kat sini ?

Bila balik Kedah senangnya hati dapat tengok sawah bendang. Kalau dapat naik gunung jerai lagi best…Balik Kelantan pulak, dapat lepak makan keropok gote dan air nyor di PCB….fuhhhh aktiviti aku dan isteri aku….

Gambar panorama KL, aku snap masa openhouse rumah kawan kat area HKL…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: