11.12.13@11 December 2013

Salam.

Cantik tarikh hari ni. Hari cuti pula tu sempena hari keputeraan sultan selangor. Rozita Che Wan@Ce Ta kawin hari ni..

Dari pagi keluar rumah menghala ke keramat untuk breakfast ngan family. Saya pula dah tak kerja kat keramat, dah 2 minggu start kerja tempat baru..

Hari ni settlekan pembelian buku sekolah anak-anak. Then rush ke klia untuk jumpa brother inlaw nak ke umrah.

Stop kajang then ke tesco ampang untuk beli baju, seluar sekolah my boy. Tak abis lagi ke keramat mall pula untuk beli mainan my boy. Proceed ke kedai alatulis westar and avanco.

Walau penat seharian pada hari cuti tapi berbaloi sebab banyak benda melibatkan urusan persekolahan selesai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: