KLIA….

IMG_3243-2.JPG

Salam.

Hari ni kami ke KLIA kerana wan, (anak sedara) bersama isteri dan baby adam akan ke scotland untuk sambung masters. Walaupun pergi setahun je tapi kami pasti rindu kat baby adam yang comel…tak sampai setahun pun umur dia..

Peristiwa mh370 dan mh17, menjadi kerisauan bila ada familiy yang akan terbang jauh. minta dilindungi mereka ini…ramai jugak yg slow down untuk gi travel…

Anak-anak saya dah teruja nak belajar kat luar negara…asyik bertanya macam mana ayah dan ibu belajar kat us dulu…tok ayah dan tok ma tak sedih ke…mereka dah mula merasa mak teh (mak kepada wan) dah mula slow down menahan perasaan anak sulung dari dua beradik yang akan pergi jauh di hujung dunia.

 

Alih-alih, anak kedua menyatakan hasrat nak jadi peramugari pulak…tapi yang bertudung…idea bila tengok geng emirate lalu…

Ok…itu saja..nak gi solat maghrib..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: