Archive for August, 2016

Aku Terbang Lagi


Salam.

Alhamdulillah saya berjaya mencukupkan puasa 6 hari di bulan syawal. Hari last tu hari ke 6 puasa saya.

Jumaat lepas, dah nak habis waktu kerja, boss minta ke JB untuk workshop bajet 2017 negeri Johor. Terus request flight dan hotel. Bukan itu saja kena ikut meeting lagi hari selasa di iskandar puteri (nusajaya). Dua malam lah out station. Lepas balik raya hari tu semalaman je out station di jb. 

Bagi tau wife, dia cam biasala macam ok je walaupun dia mesti stress kena ngantau budak ke sekolah esok.

Setiap kali ke subang airport mesti teringat waktu nak balik ke kb waktu ibu meninggal. 

Flight 17.40 ni tak panggil lagi ke…. Oook panggil dah

Comments (1) »