Archive for Uncategorized

Santai di Cherating

Salam.

Minggu lepas adik saya dan family di kb plan nak datang cherating. Kami dua family terus book hotel. Inilah time nak kumpul time cuti sekolah.

Pagi ni saya dan wife jalan kaki ke pantai cherating.

Saya baru tau cherating ni tempat orang surfing wave.

Ini pula peringatan kesan bahan buangan.

Advertisements

Leave a comment »

Perlis Negeri UMNO

Salam. Hari ni saya ke kangar kerana nak jumpa kawan saya Adi. Nak minta tunjuk ajar SEM. SEM tu macam SPSS, software statistik. Kami tengah buat phd so minta tolong dia sikit.

Dia minta jumpa kat putra palace hotel di kangar. Selepas pru14, perlis & pahang sahaja yang masih di bawah pentadbiran parti UMNO.

So, saya tunggu Adi sampai saya berlegar-legar kat lobi hotel sambil tengok skala model kangar city center. Malangnya, ia masih belum dibina. Persoalannya, dengan status perlis sebagai negeri pembangkang, akan diteruskankah projek ini?

Didoakan agar negeri perlis terus aman dan makmur. Ketika saya dan isteri menerima ijazah sarjana di uitm dulu, kami terima daripada DYMM SPB YD Agong yang mana ketika itu adalah raja perlis kita sekarang ini. Menjunjung kasih tuanku.

Leave a comment »

9.9.18

Salam.

Hari ini 9 September 2018 atau 9 + 9 = 18.

Leave a comment »

18.8.18

Salam.

Cantik tarikh hari ni. Minggu depan raya haji.

Leave a comment »